Andersen Furniture

Firmaet Andersen Furniture ligger faglig stolthed i hvert møbel.  


Et nyt møbel udløser en spontan glæde, den dag det bliver købt. Kun når du føler den samme glæde dag efter dag, år efter år - ved at bruge det, se på det, eje og besidde det „som en del af familien” -, er vores mission lykkedes.

Hos Andersen Furniture får du et individuelt fremstillet møbel. Med udgangspunkt i vores kollektion af skænke, vitriner, spiseborde, sofaborde, der alt sammen fås i et bredt spekter af massive ædle træsorter, mange modelvarianter, forskellige overfladebehandlinger og med mulighed for at få opfyldt specielle ønsker og behov, sammensætter Andersen Furniture et møbel, der nøje følger dine anvisninger. Andersen Furniture er ordreproducerende og producerer først møblet, når du har bestilt det.

Det individuelle understøttes af, at træ i sig selv er et individuelt materiale. Hvert stykke træ er en særskilt udfordring, som Andersen Furniture gerne tager op. Ja, det er nærmest en lidenskab for dem at få det bedste frem i træet.

Andersen Furnitures kollektion bygger på klassisk dansk møbeldesign. Nyklassisk er nok det rigtige ord. Firmaet lytter til deres kunder, de følger trenden herhjemme og ude i verden, og i samarbejde med dygtige møbelarkitekter supplerer Andersen Furniture løbende deres kollektion af møbler. Derfor føler Andersen Furniture sig altid velforberedte og godt rustet til at producere, når din bestilling kommer.

Det grundlæggende i Andersen Furniture møbelproduktion vil altid være de ædle træsorter, det massive træ, den håndværksmæssige forarbejdning, det individuelle og klassiske design. Kald det bare et princip. Stædighed måske. Faglig stolthed i hvert fald.

Træ er et levende materiale og kræver den rigtige pleje og vedligeholdelse, af os og af dig. Gennem en ekstrem grundig forarbejdning og behandling af træet har Brødrene Andersen Møbelsnedkeri gjort det nemt for dig at holde møblerne flotte og i perfekt stand.

I sommeren 2014 skiftede Brøderne Andersen Møbelsnedkeri navn til det vi idag kender som Andersen Furniture.


Brødrene Andersen Møbelsnedkeri
TAC | T1 | Papillon| ByKato sofabord | ByKato sideboard| Caché | DK10 spisebord | No. 255/65 | No. 295 | Skænk | No. 243No. 270.
VitrineNo. 333703 | No. 3318 |DK10 sofabord| IndskudsbordeZeta | No. 2-113 & 2-115|  M1 |

TAC

Design: Andersen Furniture/ byKato
Model: The Andersen Chair

Udførelse: The Andersen Chair, som har fået tildelt Reddot Design Award 2013, er med sæde i glasfiber og fås i 7 forskellige farver:

 Gul, grå, rød, antracitgrå, hvid, turkisblå og sort.  Benene er i massivt træ og fås i træsorterne eg, ask valnød eller sortbejdset.

 Stolen er monteret med en elegant messingring, som udover at stabilisere og styrke træbenet, giver en elegant markering af overgangen til glasfibersædet.

 The Andersen Chair er designet af byKATO og er inspireret af den nordiske minimalisme og 60'ernes internationale møbeldesign. Stolens organiske form betyder, at siddekomforten er i top.

 Med The Andersen Chair får man en stol for livet. Stolen er testet hos Danmarks Teknologiske Institut mht. belastninger på højeste niveau og opfylder kravene for Møbler - styrke, holdbarhed og sikkerhed.

 

reddot logo lille.jpg


 


TAC
Bookmark and Share

T1

Design: Karl Rossell og Tonny Glismand 
Model: T1

Udførelse: Bykato bordet har vundet prisen "Wallpaper Design Award 2012" for bedste spisebord. Prisen uddeles af det internationale magasin "Wallpaper", som er førende indenfor design, mode og livsstil. 

 

Bykato bordet er et bord med karakter og lethed. Bordpladen er med slidstærkt laminat og stellet er udført i massivt træ med synlige tapper. Bordet fås i 2 størrelser både som fast plade eller som udtræksbord med udtræk til 4 plader.

 

Størrelse:

220 x 95 x H72,5 cm.

180 x 95 x H72,5 cm.

 

Hver tillægsplade måler 50 cm. Fuldt udtrukket har bordet en længde på 420 cm, hvorved der er plads til 16-18 personer omkring bordet.


T1
Bookmark and Share

Papillon

Design: Andersen Furniture
Model: Papillon

Udførelse: Papillon bordet er skabt ud fra ønsket om at lave et klassisk spisebord med super funktionelle detaljer. 

Papillon bordet har synkronudtræk, hvilket giver en meget let håndtering af tillægspladerne. Ved at trække i den ene ende af bordet, glider de to bordhalvdele let fra hinanden, og en to-delt tillægsplade kan trækkes op via en påmonteret læderstrop. 

Bordet fås i størrelsen: 95 x 200 x H74,0 cm. 

Butterfly tillægspladen måler 100 cm. 

Bordpladen fås i:

25 mm massivt træ i sorterne: eg, ask eller valnød.

25 mm letvægtsmateriale med højtrykslaminat i ni forskellige farver og med kantliste i massivt træ.

 

 


Papillon
Bookmark and Share

Bykato sofabord

Design: Karl Rossell og Tonny Glismand 
Model: 2030 serien

Udførelse: Natur og bløde værdier integreres i et enkelt, stilfuldt og karakterfyldt bord. Den russiske professor Georgy Voronoi ved Saint Petersburg Universitet arbejdede med fortsatte fraktioner i naturens elementer. De er overført til bordets design og giver en elegant ro og blødhed. Med kombinationerne af forskellige træsorter og laminatfarver sætter du dit personlige præg. Det klassiske håndværk mixet med den utraditionelle form giver bordet et unikt udtryk.

Sofabordet fås i følgende størrelser:

93 x 72 x H45 cm

120 x 70 x H45 cm

140 x 83 x H45 cm

Bordet fås i træsorterne: eg, valnød og sortbejdset og der er mulighed for topplade i enten massivt træ eller laminat.

Som tilvalg kan købes en hylde. Under hylden er fræset tynde spor, så den nemt kan placeres oven på sofabordets krydsstel, hvilket giver en smuk detalje. Der er således hverken brugt skruer eller beslag til montering af hylde.


Bykato sofabord
Bookmark and Share

Bykato sideboard S1

Design: Karl Rossell og Tonny Glismand 
Model: 110LA Bykato Sideboard S1

Udførelse: Bykato sideboard har synlige tapper og andre snedkerdetaljer, der får lov at træde tydeligt frem. Korpus og skuffer fås i forskellige træsorter.

Lågerne er vendbare og de leveres med sort laminat på den ene side, mens man på lågens anden side kan vælge mellem forskellige laminatfarver.

Skufferne er løse bakker, som udover opbevaring, kan anvendes til mange andre formål, f.eks. som serveringsbakke.

Målene er: L 200 x D 50 x 68 cm (inkl. sokkel)

 


Bykato sideboard S1
Bookmark and Share

Caché

Design: Andersen Furniture / byKato
Model: Caché


Udførelse: Caché er et nyt og spændende opbevaringssystem, skræddersyet til at opfylde en bred vifte af ønsker og behov for opbevaring.

 Med Caché er mulighederne mange, og takket været sit funktionelle design, kan den eksempelvis bruges som bogreol, til opbevaring af vin og glas, eller som et arkiv til opbevaring og organisering af dine fotoalbums, DVD'er eller magasiner.

Det er muligt at få låger monteret, således at dine personlige ejendele kan gemmes væk.  Ved hjælp af vandrette og lodrette hylder er der mulighed for, at dele rummene op i mindre sektioner. For endnu mere individuelt opbevaringsplads, kan der til reol systemet tilføjes stilfulde bakker. Både bakker og låger fås i et udvalg af spændende farver.

Caché fås i to størrelser. Korpus er udført i massivt træ med synlige tapper, og fås i valnød, eg og ask. Caché  kan enten vægmonteres, eller fås med ben og anvendes som en fritstående enhed.   

 


Caché
Bookmark and Share

DK10 spisebord

Design: Ditlev Karsten
Model: DK10 spisebord

Udførelse: DK10 bordet fås i flere forskellige størrelser og former.

I serien fås også ovalt eller bådformet udtræksbord med ståludtræk til 3 plader.
 

Bordet fås i hvid laminat m. hvidmalet kant.

 


DK10 spisebord
Bookmark and Share

No. 255/265

Design: Andersen Furniture
Model: No.255/265

Udførelse: No. 255/265 er med den ovale form ideel til mange mennesker. Alle sidder godt ind til bordet, og det er praktisk og nemt at komme rundt om.

Indretningsmæssigt giver den ovale form et meget harmonisk indtryk og mange spændende møbleringsmuligheder. 

Bordet leveres i eg, bordben, kantprofiler og overflade-behandlinger i flere varianter. Bordet kan leveres med op til 8 tillægsplader.

No. 255/265
Bookmark and Share

No. 295

Design: Andersen Furniture
Model: No. 295

Udførelse: No. 295 kan anvendes i såvel store som små rum, og det giver en særlig effekt, når rummet er kvadratisk. At sidde omkring et rundt bord skaber en intim atmosfære, fordi alle har direkte udsyn til hinanden.

Du kan få bordet helt efter din personlige smag. Der er forskellige massive træsorter, bordben, kantprofiler og overflade-behandlinger at vælge imellem. Og bordet kan leveres med op til 10 tillægsplader.

Bordet fåes i diameter 110 cm, 125 cm og 140 cm.

No. 295
Bookmark and Share

Skænk

Design: Ditlev Karsten
Model: Skænk

Udførelse: En møbelserie, der er skabt med det formål, at leve op til den moderne boligs forskellige behov for opbevaring. Derfor har det været centralt at give god plads, og med skydedøre har man optimale adgangsforhold og kan let overskue indholdet.

Møbelserien er ikke kun fleksibel i sin indretning, men også i valg af sokkel, greb.

Fås I sæbebehandlet/Naturolieret/Hvidolieret egetræ!

Skænk
Bookmark and Share

No. 243

Design: Ditlev Karsten
Model: No.243

Udførelse: No. 243 er et bastant bord med sine store firkantede benbukke med fingertappede samlinger.

Der er mulighed for at dække op til 16 personer når bordet er slået ud med tillægsplader.

Bordet leveres i bredde 95 cm og 105 cm og længderne 160 cm og 210 cm.

No. 243
Bookmark and Share

Vitrine

Design: Ditlev Karsten
Model: Vitrine

Udførelse: En møbelserie, der er skabt med det formål, at leve op til den moderne boligs forskellige behov for opbevaring. Derfor har det været centralt at give god plads, og med skydedøre har man optimale adgangsforhold og kan let overskue indholdet.

Møbelserien er ikke kun fleksibel i sin indretning, men også i valg af sokkel, greb og træsort.

Vitrine
Bookmark and Share

DK10 sofabord

 Design: Ditlev Karsten
Model: DK10 sofabord

Udførelse: Sofabordene i DK10 serien fås i både rund, kvadratisk, rektangulær og oval udgave.

 

Sofabordene fås i de fire laminatfarver, som spisebordet. Desuden leveres det i hvid kompakt laminat med sort kerne.


DK10 sofabord
Bookmark and Share

Zeta udtræksborde

Design: Andersen Furniture
Model: Zeta udtræksborde

Udførelse: Zeta udtræksbordene fås i både ellipseformet, ovalt, rundt og rektangulært. Som standard er bordet med udtræk til 2 plader, men mange af modellerne kan kan man vælge at få monteret med udtræk til op til 8 plader.

Det ovale og rektangulære udtræksbord fås desuden med magasin, hvor man kan opbevare 2 tillægsplader.

Der kan vælges blandt mange forskellige overflader, f.eks. laminat, linoleum og finér.

 

 

 


Zeta udtræksborde
Bookmark and Share