Spørgsmål der ofte bliver stillet


Kan Haungaard levere møbler på min hjemmeadresse?
Svar: Bestemt ja. Vi leverer både i Danmark og i udlandet. Vi anser hele verden som vort marked og kan berette om indretninger i Japan, Singapore, Taiwan, Sydafrika, USA, Costa Rica, overalt i Europa samt mange andre spændende steder. Geografien er mindre afgørende, men det internationale islæt gør det hele lidt mere spændende.

Henvender Haungaard Møbler sig kun til privatkunden?
Svar: Nej, vi har et frugtbart samarbejde med mange dele af erhervslivet.

Er tilbud på e-mail vores ordrebekræftelse?
Svar: Tilbud på email er bare et tilbud ud fra den forespørgsel der er modtaget og der tages forbehold for eventuelle fejltastninger etc. i tilbudet. Først ved modtagelse af fysisk ordrebekræftelse er tilbud endeligt afgivet. 

Hvorledes skal min skæm indstilles for at se hjemmesiden mest fordelagtigt?Haungaard.dk er designet til den nyeste version af Explorer samt Firefox, Safari, Chrome og Netscape. Derudover skal du have en skærmopløsning på minimum 1024x768 og indstilling på lille font (små skrifttyper). For at sikre dig størst mulig glæde og stabilitet under din brug af Haungaard.dk anbefaler vi, at du altid opgraderer til den nyeste version af din foretrukne browser.

For at undersøge hvilken browser du benytter kan du gøre følgende:

Diverse browsere:
I "Hjælp"-menuen skal du vælge "Om Internet Explorer, Firefox, etc" eller "Tjek for opdateringer".
Her kan du se, hvilken browser version du bruger eller tjek for opdateringer.

For at undersøge hvilken skærmopløsning du har, kan du gøre følgende:

I "Start"-menuen skal du vælge "Indstillinger" og derunder 'Kontrolpanel'. I vinduet, der åbnes, vælges "Skærm". I det næste vindue, der åbnes, vælges "Indstillinger". I feltet "Skærmområde" skal der stå minimum 1024x768. Hvis dette ikke er tilfældet, rykkes pilen mod højre til der står 1024x768.

For at undersøge hvilken font du bruger, kan du gøre følgende:

I "Start" menuen skal du vælge "Indstillinger" og derunder "Kontrolpanel". I vinduet, der åbnes, vælges "Skærm". I det næste vindue, der åbnes vælges "Indstillinger". Her vælges "Avanceret" og et nyt vindue åbnes. I dette vindue skal der i feltet "Skriftstørrelse" stå "Små skrifttyper".