Hästens

Svenske Hästens. Kendt for blåternede madrasser i naturmaterialer.


Hästens
 producerer madrasser der er svanemærket. I en branche, hvor alle fokuserer på pris, fokuserer Hästens på kvalitet.  Med visionen at give verden den bedste seng er der ingen genveje. I over 158 år har Hästens fremstillet senge udelukkende af naturlige materialer af bedste kvalitet, og de bearbejdes i hånden af dygtige sengemestre.

I slutningen af 1980'erne overtog den nuværende ejer Jan Ryde Hästens, og han blev dermed femte generation i ledelsen af familiefirmaet Hästens. Siden da er salget af Hästens ternede kvalitetssenge øget med over 30.000 procent. Det er Hästens og Jan Rydes ambition, at Hästens skal gøre så meget nytte som muligt. En god nattesøvn giver en bedre dag og dermed et bedre liv i længden.

Hästens er Sveriges ældste sengeproducent. Hästens blev grundlagt allerede i 1852., hvor det hovedsageligt var sadelmageri.Sadelmagerne hos Hästens fremstillede i starten kun madrasser, men efterspørgslen efter senge steg, så det blev hovedproduktionen hos Hästens. Navnet Hästens og logoet er en påmindelse om, at Hästens oprindeligt var et sadelmageri. Håndværk og kvalitet er nøgleord for Hästens, der fremstiller sine senge i hånden udelukkende af naturmaterialer. Hästens er den eneste sengeproducent, der har fået samtlige produkter godkendt til miljømærkning med Svanen, Öko-Tex og Möbelfaktas kvalitetstest. Siden 1952 har Hästens Sängar AB været kongelig hofleverandør. 
Hästens