OneCollection

Firmaet Onecollection har egen produktion i Danmark.


Det er OneCollection der arbejder sammen med de hyggeligste og bedste designere om at fastholde og udvikle den skandinaviske designtradition. 

kollektionen består af Finn Juhls produkter, adskillige bordsystemer, borde, sofaer og hvilestole, skærmvægge, indretningssystemer og stole. I alt mere end 45 produkter - mere end 500 produktnumre.
OneCollection
88 | Ames Ein | Bessi BoxChairmanChairman Deluxe | Coltrane | Easy Chairman | EzoneHøvdingestolen |
MingusModel 137 | Model 45 | Model 500 | Model 57 & Ross | Model 4600 + 4850 | Pelikan | Poeten | Racer | Train | Tbone | Webster |

Poeten

Design: Finn Juhl
Model: Poeten

Udførelse: Finn Juhl tegnede Poeten til sin egen bolig i 1941 inspireret af den frie kunst. I dag repræsenterer sofaen samtidig et stykke dansk kulturhistorie og et moderne møbel, der oser af værdier, der ellers er gået tabt i vor verden af ligegyldigheder. Poeten fremstilles i en formidabel kvalitet med håndsyet betræk. Ben i flere træsorter.

Poeten
Bookmark and Share

FormelB

Design: Erla Óskarsdóttir
Model: FormelB

Udførelse: FormelB er en funktionel siddeskulptur på drejefod. Stolen er fremstillet i støbt hardfoam og fuldpolstret med læder eller stof. Drejestel og fod er i satinkrom eller farvet stål. Et sjældent smukt og »helstøbt« stykke design til møde, lounge og private hjem.

FormelB
Bookmark and Share

Chairman

Design: Henrik Tengler
Model: Chairman

Udførelse: Chairman stolen er tegnet af Henrik Tengler i 1991 og eksklusivt udført i børstet rustfrit stål og massivt træ. Sæde og ryg har polstring af formstøbt skum og leveres med såvel stof som læder. Chairman er en yderst komfortabel stol, der gennem utallige fornemme indretninger har ophøjet sig selv til en moderne klassiker.

Chairman
Bookmark and Share

Høvdingestolen

Design: Finn Juhl
Model: Høvdingestolen og bakkebord

Udførelse: Høvdingestolen, der er tegnet i 1949, er i dag et ikon indenfor dansk møbelkunst. Høvdingestolen er i sig selv et rum fuld af symboler inspireret af fremmede kulturers våben og brugsting. I dag fremstår stolen som et særdeles fornemt møbel, fremstillet af kun de allerbedste snedkere i udvalgt teak eller valnød. Stolen polstres med læder. Bakkebordet er tegnet i 1965. Stel i børstet rustfri tråd med vendbare bakker i farvet højglans laminat med massiv trækant.

Bakkebordet er tegnet i 1965. Stel i børstet rustfri tråd med vendbare bakker i farvet højglans laminat med massiv trækant.

Høvdingestolen
Bookmark and Share

88

Design: Søren Holst
Model: 88

Udførelse: 88 er en tidløs og yderst elegant sofa tegnet af Søren Holst i 1988. Udført i de bedste materialer med kedersyninger overalt og med benstel i børstet rustfrit stål er der tale om en komfortabel og meget eksklusiv sofa, der leveres i både læder og stof.

88
Bookmark and Share

Bessi

Design: Erla Óskarsdóttir
Model: Bessi

Udførelse: Bessi stolens lette organiske designudtryk forener møbelkunst med varig siddekomfort og ideelle brugsegenskaber. Stolen er en allround stol, der finder anvendelse et utal af steder. Bessi kan varieres i mange forskellige træsorter og farver med hel eller delvis polstring med stof eller læder. Stel i blank eller satinforkromet stål.

Bessi
Bookmark and Share

Box

Design: Søren Holst
Model: Box

Udførelse: Box fremstilles polstret og med T-formede ben i rustfri stål. Sofaen passer perfekt sammen med sofabordserien T-bone.

Box er uhyre slidstærk og nem at rengøre - et oplagt valg til ankomst- eller venteområder, hvor møblerne skal forholde sig til arkitekturen og yde maksimal komfort.

Enklere kan form ikke forenes med funktion!

Box
Bookmark and Share

Ezone

Design: Henrik Tengler
Model: Ezone

Udførelse: eZone er en komplet palette af arbejdsborde med stel i rustfri stål og bordplade i lys, naturfarvet eller gennemfarvet sort MDF. Overfladen er linoleum, laminat, soft coat eller finér. Bordene fås i mange former og størrelser, der alle er el-justerbare i højden. Til serien hører skuffelementer i malet MDF samt soft coat pennebakke, kabelbakke, og akryl afskærmning. eZone dækker ethvert behov og er en elegant og yderst ergonomisk bordløsning. Bestil specialbrochure.

Ezone
Bookmark and Share

Model 137

Design: Finn Juhl
Model: Model 137

Udførelse: Model 137 er også kaldet Den Japanske Model tegnet i 1953, da serien er inspireret af Miajima vandporten uden for Hiroshima. Serien består af lænestol, fodskammel samt sofa til 2 og 3 personer. Udført i en meget flot finish med håndsyet betræk og stel i valnød eller eg. Den er lav, men har alligevel en glimrende komfort.

Model 137
Bookmark and Share

Model 45

Design: Finn Juhl
Model: Model 45

Udførelse: Finn Juhl var pionér inden for dansk design. I 1945 tegnede han denne fantastiske lænestol, der som den første helt brød med traditionen, idet han frigjorde sæde og ryg fra stellet. Resultatet var et let, elegant og pirrende udtryk, der kom til at karakterisere og verdensberømme Finn Juhl som en enestående designer. Model 45 fremstilles i en højeste snedkerkvalitet i udsøgte træsorter og polstret med læder eller stof.

Model 45
Bookmark and Share

Model 500

Design: Finn Juhl
Model: Model 500

Udførelse: 500 serien er tegnet i 1958 til France og Søn, der fremstillede mange af Finn Juhls mere industrielt fremstillede møbler.

Serien var primært tiltænkt 137 serien - og de kan nu sættes sammen igen.

500 serien har en flot finish med lækre detaljer og fremstilles i teak og valnød.

Model 500
Bookmark and Share

Model 57 & Ross

Design: Finn Juhl
Model: Model 57 & Ross

Udførelse: 57éren blev præsenteret første gang i Tivoli i 1957 og mere end 40 år gik inden Finn Juhls outrerede design fandt nåde for verdens øjne. I dag produceres denne komfortable møbelskulptur med håndflettet fjederindlæg og polstret med stof eller læder. Ben i børstet rustfrit stål med trætå. Ross sofabordet blev tegnet til professor Alf Ross i 1948. Udført i børstet rustfrit stål med finéret bordplade med rustfri oval og tilhørende vase.

Model 57 & Ross
Bookmark and Share

Model 4600 + 4850

Design: Finn Juhl
Model: Model 4600 + 4850

Udførelse: Sofaen 4600 er tegnet i 1946 for et lille polstermøbelfirma ved navn Carl Brørup. Det var den periode hvor Finn Juhl var meget inspireret af den moderne kunst med Picasso, Henry Moore og speciet Hans Arp, hvis træskulpturer inspirerede ham livet igennem.

Til sofaen tegnede han et lille øjeformet sofabord 4850 med blank bordplade og som altid fuld af lækre detaljer.

Sofaen er fuldpolstret og håndsyet med ben i teak, valnød eller eg. Sofabordet er i enten teak eller valnød med bordplade i højglans laminat.

Model 4600 + 4850
Bookmark and Share

Pelikan

Design: Finn Juhl
Model: Pelikan

Udførelse: Pelikanen er et vidunderligt stykke design, der afkræver betragteren en holdning. Den organiske form er et godt eksempel på Finn Juhls stærke inspiration af den moderne frie kunst. Pelikanen er, typisk for Finn Juhl, meget komfortabel og fremstillet efter bedste håndværkertradition med håndsyet betræk. Ben fås i flere træsorter.

Pelikan
Bookmark and Share

Train

Design: Henrik Tengler
Model: Train

Udførelse: Train er en altomfattende basisbordserie, der med mere end 1000 kombinationsmuligheder på enkleste vis opfylder alle behov for møblering fra sofabord over ståbord til konferencebord. Bordpladerne fremstilles i finér, laminat og linoleum med søjlefødder i pulverlak eller børstet rustfrit stål eller ben i rustfrit eller satinforchromet stål.

Train
Bookmark and Share

Warning taburet

Design: Linn Anna Bjørk
Model: Warning 

Udførelse: Den unge designer Linn Bjørk har udformet taburetten Warning. Det lille møbel er ikke bare skulpturelt, men også en kommentar til verdens overforbrug. Warning er nemlig bæredygtigt design. Den leveres i lys eller sortbejdset ask. Den kan stables og sættes sammen på forskellig vis. Warning har netop vundet den prestigefulde pris The Wallpaper Award 2012. 

Warning taburet
Bookmark and Share