Royal Teak

Firmaet Royal Teak leverer havemøbler i vejrbestandige materialer fra egen fabrik.Royal Teak

Havemøbler

Design: Royal Teak
Model:

Udførelse: Når det drejer sig om havemøbler er det nødvendigt at materialerne har de korrekte egenskaber. Herunder er en kort beskrivelse af alle de materialer der benyttes samt eventuel vedligeholdelse.

SYNTHWICKTM
Kunstfiber er hovedbestandel iRoyal Teak fletmøbler og har fantastiske egenskaber under hårde vejrlige forhold som regn, frost og hård sol.
Ingen vedligeholdese er nøvendig og rengøring udføres med vandslange eller aftøring med en opvreden klud. Fiberen indeholder ingen skadelige stoffer for miljøet og genbruges som almindeligt plast.

TEAKTRÆ
Naturens måske nok mest hårdføre træ. I Royal Teak møbler  benyttes 100% certificerede stammer af høj kvalitet. Certificeringen sikrer at der ikke bruges regnskovstræ samt at der er et godkendt genplantningsprogram, hvor der gives mere tilbage til plantagen end der tages. Det naturlige olieindhold i teaktræ modstår at fugt angriber plankerne og derved forhindres råd og mug. Evt. oliebehandling er op til hver enkelt og er af ren kosmetisk betydning.

DURAWOODTM
Canadisk produceret kunstig overflade med trælignende struktur. Uanset vejrlig holder dette ptodukt sin form og farve. Ingen behandling er nødvendig og rengøring er blot en opverden klud. Evt. ridser man påfører kan udbedres med fint ståluld eller tilsvarende. Meget anbefalelsesværdigt i miljøer med hårdt brug.

TEKSTILER
Alle Royal Teak hynder og parasoller har tekstiler som er snavs og vandskyende. Stoffet er specielt udhviklet til udebrug med hurtigtørrende effekt. Vævningen sikrer dette stof ånder og ikke føles ubehagelig mod huden. Vaskbart ved 30 grader.

Havemøbler
Bookmark and Share