Salgs- og leveringsbetingelser


Nedenstående betingelser er gældende medmindre andet skriftlige er aftalt mellem sælger og køber.

Leveringsbetingelser: 

Frit leveret på købers adresse i Danmark ekskl. ikke bro faste øer. (minimum køb DKK 5.000) Vedr. ordre under DKK 5.000 pålægges fragt medmindre fri levering er aftalt ved bestilling og dette fremgår af ordrebekræftelse. Det er altid muligt, at afhente de bestilte varer i en af vore forretninger.
Kræver leveringen på adressen special lift, hejs eller lignende, leverer Haungaard Møbler A/S foran hoveddør. Her fra for kundens regning og risiko.
Fakturerer leverandøren et bestillingsgebyr på den pågældende vare, forbeholder Haungaard Møbler A/S sig ret til at opkræve dette gebyr på ordren.
Lamper leveres i original emballage, umonteret iflg. loven.
Evt. opstilling og montering, herunder ophængning af reol, skal aftales ved ordreafgivelse og fremgå af ordrebekræftelse.
Haungaard Møbler A/S yder ikke erstatning og hæfter ikke for tab, som følge af forsinket levering af varer fra vore leverandører.

Garanti:

Haungaard Møbler A/S yder fra fakturadato 6 mdr. garanti iflg. købeloven samt 2 års reklamationsret hvad angår fabrikations‐ og materialefejl. Denne garanti dækker ikke slidtage. Hvor en leverandører yder en garanti ud over 6 måneder mod fabrikationsfejl, er denne gældende.
Haungaard Møbler A/S frasiger sig ansvar for skader forårsaget af forkert og uhensigtsmæssig brug/behandling eller uagtsom brug/behandling af leverede varer.

Reklamationer/undersøgelsespligt/mangler:

Mindre knaster, farveforskelle, stærke og svage åre ringe i træet samt vækstmærker i læder er et tegn på ægthed og betragtes ikke som mangler og er umiddelbart ikke reklamationsberettiget Vi henviser til gældende regler for forbruger køb. Jfr. købeloven.
Ved reklamation over varer skal der rettes henvendelse til Haungaard Møbler A/S for at drøfte reklamationsbehandlingen.
Haungaard Møbler A/S påberåber sig ret til i henhold til købeloven at forsøge udbedring af det reklamerede.

Betalingsbetingelser:

Ved ordreafgivelse til Haungaard Møbler A/S, skal der indbetales et depositum på minimum 20 % af faktura købet. Rest betaling skal senest ske ved den fysiske levering af varerne. Såfremt betaling ikke sker rettidigt, er køber forpligtet til at betale alle omkostninger ved fordringens inddrivelse, herunder gebyrer og salær til advokat, inkassobureau m.v.
Ejendomsret: Haungaard Møbler A/S forbeholder sig ejendomsret til det solgte, indtil betaling fuldt ud har fundet sted.

Annullering/ændring af ordre:

Ordrer, specielt produceret og hjembragt efter købers ønske, herunder polstrede møbler, kan ikke annulleres, efter at ordren skriftligt er bekræftet ved ordrebekræftelse. Ændringer kan foretages såfremt leverandør accepterer dette.
Ved undtagelsesvis gensidig aftale om annullering af ordren, forbeholder Haungaard Møbler A/S sig retten til at fakturere/beholde det ind betalte depositum på 20 % af købet, til dækning af diverse omkostninger i forbindelse med annullering.

Returnering: Haungaard Møbler A/S tager som udgangspunkt ikke varer retur.

Haungaard Møbler A/S, Frederikshavnsvej 39, DK ‐ 9800 Hjørring – Tel. +45 98 90 21 21
Haungaard Møbler A/S, Markedsvej 131, DK ‐ 9700 Brønderslev – Tel. +45 98 82 31 11
www.haungaard.dk